Drømmer

Følg drømmen din og livet ditt vil endre seg.
Følg drømmen din og livet ditt vil endre seg.

If you can dream it, you can do it, dersom du kan drømme det, kan du gjøre det sa Walt Disney. Det er så fantastisk bra sagt, men hva ligger egentlig i det? Hvis vi tenker noe, drømmer er ofte tanker, men kan også være bilder og følelser, sier det(prater om drømmene) og handler på det(gjør det lille steget i riktig retning). Da er vi sann med oss selv og de rundt oss og det vi drømmer om vil på magisk vis bli virkelig. Ingenting er umulig, det er ofte tanker basert på frykt og gamle trossystem som hindrer oss i å bli og være vårt fulle potensial. Vet du ikke hva du drømmer om? Lytt til intuisjonen og er intuisjonene vanskelig å få tak i, kjenn etter og lytt til magefølelsen, det er ofte det samme. Ikke bare lytt, du må også gjøre for å oppnå. Man må ingenting, men dersom du ønsker at drømmen din skal bli sann, er det lurt å gjøre noe i den riktige retningen.

En drøm er et ønske fra hjertet ditt.
En drøm er et ønske fra hjertet ditt.

Mange sliter med å sortere tankene og det er ikke så rart, vi har mange og de fleste dukker opp igjen og igjen. Et godt tips er å ta tak i en tanke og kjenne etter i hjertet hvilken følelse den gir oss, fordi sannheten vår ligger i hjertet vårt. Er det en tanke som ikke er god, den kjennes ikke god, la den fare. Du kan snakke med den, eller tenke, jeg observerer deg, men har ikke bruk for deg, så gir du slipp, bare la den fare, der er nok tanker å velge i og du kan velge deg ut en ny og mer hyggelig tanke fordi du fortjener det. Ikke tro på alt du tenker, det er bare en tanke og du er ikke dine tanker og dine tanker er ikke deg! Du er så mye mer og du er unik fordi ingen er like.

Lytt til hjertet ditt.
Lytt til hjertet ditt.  

Er det vanskelig å lytte til hjertet og kjenne på magefølelsen? Det er en treningssak, øvelse gjør mester. Bare det å sitte ned å kjenne etter er ofte noe vi ikke tar oss tid til, men stopp opp og kjenn etter og du kommer ikke til å angre. Liker du ikke meditasjon, yoga eller annen form for mindfulness, så gå en tur og kjenn på tanker og følelsene dine. Eller har du en hobby, viste du at 20 minutter med strikking senker hjerterytmen på lik linje med yoga eller meditasjon. Det er med andre ord like avstressende, så gjør noe du liker å holde på med hver dag og du vil roe ned og det vil føles bedre. Kjenn på tilstedeværelsen og nyt den du er og det du gjør.

IMG_2092

Er det vanskelig å komme forbi frykten og gjøre noe med gamle trossystem? Det er ofte det og jeg har selv brukt mye tid på det og jobber fortsatt med det. Det er en prosess som må jobbes med over tid, vær tålmodig. Trenger du hjelp i prosessen? Jeg støtter deg med glede, trygghet og ro på din vei og gir deg gode redskap slik at du kan ta jobbe videre på egenhånd etterhvert.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *