De nære relasjoner!

Hva dukker opp i deg når du leser overskriften?

Bildet er tatt av Enrique Meseguer fra Pixabay
Vi har mange nære relasjoner, de fleste i familien, men også venner og kollegaer.
Når vi prater om å jobbe med relasjoner så er det ofte med tanke på kjæresten, barn, søsken og foreldre. Jeg har en eller annen tiltrekning mot ordet relasjoner og har hatt det en tid. Jeg har undret, er det som Coach jeg skal jobbe med relasjoner? Men, jeg er jo ingen par-terapeut.

Så plutselig går det opp for meg at det handler om den viktigste relasjonen av alle. Nemlig relasjonen til oss selv. Som en klient av meg sa. Hadde jeg ikke hatt så dårlig relasjon til meg selv, så kunne ikke lederen min behandlet meg så dårlig!

Du tenker kan hende nå, jeg har passe god relasjon til meg selv, men har opplevd at andre behandler meg dårlig. Forskjellen er, de som klarer å stå opp for seg selv, sette grenser og skille mellom hva som er din og andres utfordring. Kontra de som lar det gå innover seg og tenker, hva er galt med meg?

Det siste kan få store konsekvenser, med lavt selvbildet, stress, utmattelse også videre.
En annen ting er, dersom vi velger å jobbe med egen relasjon så får det ofte positive ringvirkninger når det gjelder både kjæreste, familie, jobb og venner.

Så ja, jeg skal jobbe med relasjoner som Coach, ikke som parterapeut, men med menneskers relasjon til seg selv! Det er det som er nøkkelen til et bedre liv.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Klump i magen

Du har sikkert kjent det, når følelsen setter seg som en klump i magen. En klo i brystet eller at det snører seg sammen i halsen. Det kan være en hendelse, en kommentar eller opplevelse. Som regel går det tilsynelatende over. Men, ubevist er der et arr eller spor og dersom det er en gjentatt hendelse, så kan sporet bli riktig så dypt. Ikke fortvil, der er håp i hengende snøre.

En blokkering kan gjøre fysisk vondt!
Det handler om å møte følelsen å anerkjenne hendelsen og følelsen. Da kan den på mirakuløst vis gi slipp. Det er dette vi gjør i LBH Coaching og vi kaller det transformasjon, fordi det skjer en endring.

Du vet, når du har hatt den gode samtalen med ei venninne og føler deg så mye lettere etterpå. Det er fordi det hjelper å sette ord på følelsen. Forskning viser at mennesker er blitt kvitt angsten, bare med å innrømme at de har angst. De har brukt så mye energi på å fortrenge angsten og det eneste de oppnår er å forsterke frykten for angsten. Men, ved å møte angsten, bli venn med angsten og finne ut hva det egentlig handler om, så kan den gi slipp. Angst er jo egentlig en følelse(frykt) som har satt seg, både i det beviste og i det ubeviste sinn. På samme måte er det med blokkeringen, som vi kaller klumpen. Ved å se hva slags følelsesminne den handler om, sette ord på og anerkjenne, så kan det lette på trykket eller forsvinne.

Nakken bærer ofte byrden.
Jeg ba en kunde av meg å gjengi det beste med timen vi hadde hatt, hvor hun svarer, jeg sitter her og undrer på smerten i nakken som så plutselig ga slipp.
Ja, sånn kan det gå når vi finner årsaken eller opprinnelsen.

Jeg tenker at vi må se nærmere på årsak og virkning. Det nytter ikke å bare behandle symptomene, uten å se nærmere på hva som er årsaken, hvilke følelser har skapt disse symptomene?

Opplever du å ha en «klump» i magen eller lignende som du ønsker å se nærmere på og løse opp i?

Ta kontakt, jeg er her for å støtte deg i din prosess.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Et liv i frihet

Snart er det et nytt år med nye muligheter, men egentlig er hver dag en ny mulighet. Hva ønsker du som er nytt i livet ditt. Jeg ønsker meg mer energi, mer tid, ro og harmoni. Nøkkelordet er «frihet».

Med blanke ark!
Ønsker du også å skape deg et liv i frihet, der du selv bestemmer hva du bruker tid og energi på? Det er mulig, alle kan ta nye valg og skape. Det handler om å finne ut hva du bruker tid på i dag, som binder opp din energi. Energien er der hele tiden, den blir ikke borte, men hvor har den hengt seg opp og i hva?
Vi har det på mange måter litt for godt. Så godt at vi ofte ikke er villige til å gjøre det lille ekstra for å få det bedre.

Det er helt greit. Dersom du er fornøyd der du er i livet, så er det helt fint! Men, hvis du klager på at det er travelt, det er ikke tid, har ikke energi osv. Da er det kan hende en ide å se på hva dette er. Ord som brukes ubevisst, eller ord som gjenspeiler det du føler?

• Hvem er du?
• Hva vil du med livet ditt?
• Hva står i veien og hindrer deg i å leve det livet du ønsker deg?

Det handler om å ta en prat med seg selv, søke innover og være ærlige. Ta vare på seg selv først. Det handler like mye om å finne ut hva du vil og gjøre det. Det skjer ingen endring før du praktiserer det du ønsker deg i livet. Først frigi energi og skaperkraft, så steg for steg i riktig retning. Hva er ditt neste rette steg?

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Perfekt og lykkelig?

Jeg har gjort meg noen tanker rundt det perfekte og sammenhengen med lykke.

Fordi jeg lenge levde i den troen at når jeg bare hadde oppnådd sånn og slik, da blir livet bra. Eksempel, gått ned i vekt, da skulle jeg begynne å trene, eller danse, eller være aktiv. Eller når jeg har fått orden på huset og ryddet opp, da skal jeg gjøre det koselig. Eller aller best, når jeg får god tid, da skal jeg lage god og sunn mat fra bunnen.

Bare for å oppdage at tid, det får man ikke, det er noe vi har, her og nå. Så er det opp til meg å prioritere hva jeg bruker den til. Alle har 24 timer i døgnet, de som får gjort mye og de som venter på en vakker dag.

Bli din egen beste venn.
Jeg har brukt mye av min tid på å vente, vent på andre, vente på at ting blir klart. Men, ikke mer, nå er det opp til meg å gjøre og stoppe opp når det er godt nok. Fordi, perfekt finnes ikke, det er ikke oppnåelig.
Men, godt nok, kan føles perfekt, hvis du tilegner det den følelsen.

Og lykke, det er også et valg. Jeg har erfart og mange med meg, at lykken er ikke ved målet, men at lykken er å gå veien mot mål. Så, venter du på en vakker dag? Hva med å bestemme deg for å skape en vakker dag, et lykkelig liv og et harmonisk hjem!
Det er ditt liv, ditt valg.

Ønsker du å være aktiv og spise sunt, start i dag.
Er du hemmet av rot eller ønsker nye omgivelser, rydd opp og dekorer rundt deg. Kom i gang med å rydde og lage en plan nå.
Vil du bli bedre kjent med deg selv, start i dag. Livet er her og nå, ikke senere.
Om ikke nå, når? Om ikke du, hvem?

Har du en drøm, gå for den, du kommer ikke til å finn fred med deg selv uten.
Det å møte frykten er også en del av lykken på veien.
Det å være modig og vokse, kunne klappe deg selv på skulderen å si, jeg gjorde det, selv om det ikke ble perfekt.

De som har levd et liv, sier at det er bedre å angre på noe du har gjort, en å angre på at du ikke gjorde det!

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Dette har jeg krav på hos nav!

De fleste av oss har, har hatt eller kommer til å få et forhold til nav. Som Coach så har jeg pratet med mange mennesker som forholder seg til nav. Det som slår meg er at det tydelig er to grupper mennesker blant de jeg har møtt. Den ene gruppen er den som ser hva de selv kan gjøre og hvilke muligheter nav kan bidra med for at de skal komme dit de ønsker med livet sitt. Denne gruppen er helt i trå med navs visjon som er å gi mennesker muligheter.

Den andre gruppen er de som tenker «dette har jeg krav på hos nav, dette er mine rettigheter, mine skattepenger». Helt riktig, vi betaler skatt for at velferdssystemet vårt skal fungere. Vi er utrolig heldige som har et så godt velferdssystem. Det er ikke en selvfølge! Men, tanken videre om å melke systemet for alt det er verdt, fordi vi har betalt skatt, den forstår jeg ikke helt!

Det er bare du som kan skrive om din historie!
Det er bare du som kan skrive om din historie!
Systemet er i utgangspunktet basert på tillit, men den tilliten er blitt misbrukt av vår nye samfunnsgruppe, naverne. Dette igjen fører til at de som virkelig er syk og har bruk for tilliten, blir møtt med mistillit. Kollektiv avstraffelse heter det på godt norsk.

Hvem er så jeg, som frimodig uttaler meg om nav. Jo, jeg er tidligere ansatt i nav, Helfo og trygde etaten i sin tid. Jeg har også vært bruker hos nav, da i den første gruppen og nav har gitt meg muligheter, noe jeg er kjempe takknemlig for.

Grunnen til at jeg skriver dette er at det er så mange mennesker der ute som har så mye ubrukt potensiale i seg, men som ikke er villig til å utvikle det på grunn av at de kan miste rettighetene sine hos nav. Med andre ord, nav systemet syr puter under armene på folk og det er mer behagelig å bare motta. Mer behagelig å motta en å bevege seg ut forbi komfortsonen. Ja, jeg vet at man ikke blir rik av det og at mange sliter med å få endene til å møtes. Det er ikke de, som ikke har mulighet jeg sikter til og det er en helt annen diskusjon om de har nok til livets opphold.

Det er de som har et ubrukt potensiale jeg tenker på. De som sier, nei takk det tør jeg ikke, fordi da mister jeg mine rettigheter hos nav. De som sier, jeg har det jo så greit, pengene kommer jo uansett. I neste setning sier de, men det skjer jo ingen ting i livet mitt, jeg bare eksisterer.

Nav kan ikke endre livet ditt, den oppgaven er din. Det er ditt ansvar å ta lederskap i eget liv, finne ut hva du vil og gjøre noe med det. På mange måter har vi det for godt, så godt at vi ikke er villige til å ta sjansen. Vi er på en måte ikke «sulten nok», sulten nok på livet. Eller enklere sagt, vi MÅ ikke jobbe for føden.

Mål, mulighet, fakta, jeg går for det!
Mål, mulighet, fakta, jeg går for det
Dersom du vet hva du vil og hva du har behov for, så er det mye lettere for nav å hjelpe deg, til å gi deg mulighetene. Der er lover og regler i nav som setter føringen, men dersom du går i åpen dialog og tar ansvar, er sannsynligheten for å bli møtt positivt større enn om du kommer og krever din rett.

Mitt mål med dette blogginnlegget er å provosere litt. Dersom du blir irritert, eller engasjert, så har jeg oppnådd det. Enda bedre, dersom du blir inspirert til å utvikle ditt potensiale og finne ut hvordan du vil leve ditt liv. Da kan du aktivt forme det og be nav om støtte og hjelp dersom du fyller vilkårene for det. En ting er sikkert, det nytter ikke å skylde på nav. Det er nemlig ikke sant, ordtaket som sier «kan du skylde på noen, problem løst!»

Dersom du ikke vet hva du vil, så støtter jeg deg gjerne i undringen over hva som er nettopp ditt potensiale. Det er nemlig mitt potensiale, å se hva som er din styrke!

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Måtte lykken vokse og gro!

Sjelen vår ønsker å vokse og utvikle seg. Det er naturlig å vokse, alt vokser. På kroppen vår vokser hår og negler. I naturen vokser blomster og gress. Men, vi mennesker har så lett for å gå på autopilot! Det er på en måte trygt å leve som vanedyr.

Er du klar til å folde ut vingene?
Er du klar til å folde ut vingene?

Den indre stemmen visker til oss når vi er klare til å gå videre, da kan det lønne seg å lytte og gjøre noe med det. Ta stemmen på alvor.

For å endre noe, må vi være modige. Modig nok til å trosse frykten og da blir vi sårbare. Men, å være sårbare, gjør oss også sterke.
Ofte er vekst å gå ut forbi komfortsonen og da kommer frykten. Frykten begrenser oss. Det mest effektive mot frykt er handling. «Don’t think, just do it.» Bare gjør det likevel. Da forsvinner frykten og vi tenker; det var jo ikke så farlig!

Hva frykter du?
Hva frykter du?

Hva er det verste som kan skje?
Hvem er du?
Hva vil du med livet ditt?
Hva hindrer deg?
Hva er ditt neste steg i riktig retning?

Hvordan Lykkes?
Små endringer og rette valg er det som skal til for å lykkes. Det er ikke så stor forskjell på de som lykkes fra de som ikke gjør det.

Mental trening og selvutvikling er ferskvare. Det nytter ikke å ta et kurs i selvutvikling med mindre du daglig praktiserer hva du har lært.

Dersom du er klar til å utforske ditt potensiale, så har jeg nå ledig tid til å jobbe med deg.

Min visjon er å støtte deg i prosessen, slik at du kan skape det livet du ønsker deg. Vet du ikke hva du vil? Jeg er dyktig på å se ditt potensiale og er ikke redd for å starte med å utforske drømmen.

Ser frem til å høre fra deg.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Rett mental innstilling

Er du av og til dritt lei av livet ditt?
Når er nå, et godt tidspunkt å ta grep?

Er du klar for å ta en titt bak "masken" for å finne ut hvem du egentlig er?
Er du klar for å ta en titt bak «masken» for å finne ut hvem du egentlig er?
Du vet vel det, at ingenting skjer før du selv bestemmer deg og gjør noe med det.
Jeg kan hjelpe deg å søke dine unike svar, men kun du kan gå veien, jeg kan kun støtte deg. Jeg har ofte hørt og sagt det selv en gang: jeg vet ennå ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor!
Jeg tenker at vi allerede er, det er noe vi er god på, noe du er bedre på en andre. Din styrke, hva er din unik het?
Det er verdifullt å bli kjent med seg selv. Bli kjent med din styrke og dine verdier. Hva er viktig for deg?

Så en ting til, du må vite hvorfor. Hva er ditt hvorfor?
Hvorfor vil du endre noe i livet ditt?
For å skape nye vaner, trenger du å ta nye valg. Kan selvutvikling være et slikt valg nå?
Her ble mange spørsmål, mitt ønske er at du skal reflektere og finne svar.

Jeg har en visjon om å hjelpe mennesker å skape det livet de ønsker å leve.
Ingen drømmer er for store og ingen ønsker er for små.
Sliter du med tankene og mental innstilling, ta kontakt. Det er min styrke, min unik het å se din styrke. Jeg stiller gode spørsmål og hjelper deg med dine unike svar.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Hvordan ønsker du å leve ditt liv?

Lever du livet ditt slik du ønsker?
Det er et stort spørsmål som ikke er lett å svare på sånn umiddelbart! Eller, det er kan hende det, dersom du tillater deg å drømme deg litt bort. Men, så kommer realisten inn å sier: det lar seg ikke gjøre, eller hvordan skal jeg få råd til dette? Så er det på en eller annen måte lettere å lytte til fornuften, enn følelsene og behovet. Det hele blir så vagt!

Lukk øynene og søk innover!
Lukk øynene og søk innover!
Det er nettopp når vi kjenner etter innerst inne at vi finner det unike, det som er vår sannhet.
Det er du som skaper livet ditt. Det er kun du som kan endre det dersom du ønsker det var annerledes.

Jeg vet dette fordi jeg har gjort det selv. Jeg håpet lenge på at ting skulle bli annerledes, men lite skjedde. Ikke før jeg selv tok nye valg for å skape nye vaner. Spør deg selv hvorfor, hva ønsker du og endre og hvorfor? Da har du rette motivasjon og det er enklere å nå ditt mål.

Hva nytt kan jeg lære?
Hva nytt kan jeg lære?
Min vei har vært via tre områder i livet. Selvutvikling og det er en kontinuerlig jobb. Det blir som å trene, vi må også trene lykke-musklene.

Omgivelsene, det å bli bevisste på hva vi eier. Kun ta vare på det vi trenger og kvitte oss med alt overflødig. Da skjer det noe magisk og det er rom for å skape det miljøet vi ønsker å leve i.

Vi blir hva vi spiser!
Det sies at vi blir hva vi spiser!
Livsstilsendring. Jeg har tidligere trent jamt og trutt og hatt glede av det og fått påfyll av energi. Så hendte det noe, livet skjer, slike det gjør for de fleste av oss. Jeg gikk inn i et negativt mønster med lite energi og overskudd. Med på kjøpet kom flere ekstra kilo. Jeg ønsket lenge å gå ned i vekt. Men, hadde ikke viljen og styrken før jeg plutselig en sommerdag kjente at nå er det nok.

Jeg fant frem min mentale styrke. Gikk for en detox-kur som heter Cellreset og fant mitt hvorfor. Jeg tenkte langsiktige mål foran kortsiktig kos og hadde mitt «hvorfor» med som min motivasjon. Samtidig som energien økte ga jeg slipp på overflødige kilo og fikk på nytt overskudd til å trene. Med bedre kvalitet på nattesøvnen, så klarer jeg nå å stå tidlig opp for å trene før dagen starter. Det er hverdagslykke for å leve et mer komplett liv.

symmetri og harmoni
symmetri og harmoni i interiøret
For meg henger dette sammen, det er en balanse, Helhet & Harmoni. Hvordan vi har det inni oss, tankene våre og hvordan vi handler. Omgivelsene som kan bli veldig kaotisk dersom vi har for mye og lite system. Så til slutt, finne sin måte å leve sunt på. Viktigst av alt er å ta vare på seg selv først, før vi tenker på andres ve og vel!

Kort oppsummert, ta vare på deg selv, både mentalt og fysisk. Bli bevisst på omgivelsene og hvordan de påvirker deg.

Skap deg en vakker dag, et harmonisk hjem og et lykkelig liv!

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Du har alltid et valg!

Min visjon er å hjelpe mennesker og skape det livet de drømmer om, slik at de kan føle seg trygg og på plass i seg selv og i sine omgivelser.

Det kan være vanskelig å se klart.
Det kan være vanskelig å se klart.
Veien ble til da jeg gikk den. Jeg satt fast i tidsklemma, tenkte at jeg ikke hadde noen muligheter og kunne ikke se løsninger. Innerst inne visste jeg, dypt i meg selv var det en stemme som hvisket «du vil, og du kan». Men, jeg visste jo ikke hva jeg ville med livet mitt engang.

Sliten, syk og tappet for energi. Jeg hadde ikke nådd bunnen, det bare føltes slik. Jeg ble henvist til kurs i stressmsestring.

Det var da jeg våknet opp av selvmedlidenheten. Jeg lyttet til stemmen inni meg som sa at jeg skulle finne årsaken og gjøre noe med den. Det var mitt lille, første steg i riktig retning. Fra der til nå, har veien vært både lang og kronglete, jeg har ramlet ned i dumper og følt meg som et offer mange ganger. Bare for å oppdage, jeg har alltid et valg, offerrollen også om ikke bevisst.

Livet er en evig utvikling og veien mot målet kan hende den største lykken av alle.

Skal, skal ikke?
Skal, skal ikke?
Det jeg har lært og vil gi videre er at vi alltid har et valg, til og med når vi ikke ser det! Alle har en hviskende stemme inni seg, vi er bare ikke så flinke å lytte til den. Den stemmen er vår sannhet, å lytte og velge etter den, blir sjelden feil. Leter du etter svar, søk innover.

Jeg har lært at vi ikke finner meningen med livet, men at vi på magisk vis kan skape den selv ved å lytte til den indre stemmen som hvisker.

Det har tatt lang tid å slikke sårene, slitenheten satt dypt og frykten for å bli sliten ennå dypere. Jeg har lært å ta vare på meg selv først, før jeg hjelper andre. Helt imot min natur som er en pleaser, en som alltid har sørget for andres ve og vell først.

Hvit og luftig energi
Hvit og luftig energi med grønne planter som står for vekst.
Det er flere måter å jobbe med egen utvikling på. Den mest skånsomme er miljøet. Alt er energi og vi blir påvirket av omgivelsene, mer en vi aner. De fleste av oss eier alt for mye. Det å kvitte seg med alle overflødige ting er veldig effektfullt, da skaper du rom for noe nytt. For mye ting gir stagnert energi og lite rom for utvikling. Spør deg selv: er dette nyttig, vakkert eller av verdi? Hvis ikke, kvitt deg med det.

Kosthold og trening var neste brikke for et mer komplett og lykkelig liv. Det har vært en gøy prosess fordi det har gitt meg masse energi. Jeg valgte en detox-kur ved navnet cellreset der bivirkningen er vektnedgang. Sammen med noen unike næringstilskudd tettes alle næringshull og det kjennes i hele kroppen og i toppen. Nå er jeg veiviser for andre som vil jobbe med kroppen, toppen og omgivelsene. Det hele balansert i helhet og harmoni.

Du blir hva du spiser!
Du blir hva du spiser!
For meg henger disse tingene sammen. Vi blir hva vi spiser. Rot i hus, rot i sinn. Det du tenker blir hva du sier som blir til det du gjør og til slutt til ditt liv.

Du har et valg, hvordan velger du å leve ditt liv?

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Hva er din livsoppgave?

I går var for meg en dag med nye innsikter. I julen 2015 leste jeg boken stemmen eller støyen av Märtha og Elisabet hvor de skrev en setning som traff meg midt i mellomgulvet. «Den som tier, gir bort kraften sin». Her om dagen hørte jeg på Lucy Linda som sa at «når du tviler på deg selv gir du kraften til tvilen». Den traff meg også. Så har jeg reflektert litt og lurt på hva gjør jeg med min kraft. Jo, jeg har brukt min kraft til å mate frykten. Hvem er jeg som tror at jeg skal lykkes som selvstendig. Jeg kan likegodt søke meg en jobb fordi jeg kommer aldri til å tjene penger på dette og lignende har jeg tenkt. Tvil og frykt. Skikkelig negativ hjerne føde og helt motsatt av hva jeg lærer mine klienter. Ja det skjer meg også, det skjer med coacher, det skjer med psykologer, det skjer med mennesker. Vi har et ubevisst sinn som skikkelig kan «kødde» det til dersom vi ikke mater det med noe positivt. Heldigvis har vi et valg og kan gjøre noe med disse tankene.
Senere på dagen hørte jeg på Peter Svenning, min læremester fra Leadership by Heart. Han pratet om boken Think and grow rich av Napoleon Hill som er skrevet i 1937 og er like aktuell i dag. Et av punktene for lykke er at du selv velger hva du gir tid/energi til. Altså hvor du legger kraften din. Derfor er det så viktig å jobbe med noe du trives med, enten det er for deg selv eller du er ansatt. Dersom du bruker kraften din feil, gir den til feil fokus, så blir du tappet for energi. Dersom du bruker kraften i tråd med hvem du er, så vil du få energi, selv om du jobber mer. Noen har sagt så fint «når du finner din livsoppgave og gjør det du er ment til, så vil det aldri føles som du jobber mer i ditt liv»!

Hva ville du valgt?
Hva ville du valgt?
Min livsoppgave er å hjelpe mennesker å forstå seg selv, jeg er en god lytter og kan også føle hvordan andre har det. Min visjon er å hjelpe mennesker å skape det livet de drømmer om. Det er ganske vidt, men vi er jo så forskjellige og alle er unike. Noen står fast i tankene sine og trenger hjelp med en god samtale og å finne sin sannhet. Noen bor i et overfylt hus eller har ikke definert hvem de er og hvordan de vil bo og leve. Andre igjen sliter med helsen, er tappet for energi og bærer kan hende på noen kilo for mye som er vanskelig å gi slipp på.

På hjemmesiden min står det «Helhet og Harmoni er Gro Eplands hjemmeside om interiørrådgivning, coaching og livsstil». Dette har min sønn skrevet da han laget hjemmesiden. Jeg har vært litt i tvil om dette med livsstil, men det er noe som heter selvoppfyllende profeti og det var nettopp dette med livsstil som gjenstod for egen del. Så nå har jeg tatt tak i livsstilen min, begynt å bruke et fantastisk næringstilskudd. Tatt en 28 dagers detox diett som gir kroppen balansen i stoffskifte tilbake og har vekttap som bivirkning. Jeg har gitt slipp på noen av de overflødige kiloene, begynt å trene 3 ganger per uke og nytt i år, stå opp klokken 5.30 for å trene. Det hadde jeg ikke hatt energi til for bare et halvt år siden. Jeg har faktisk tenkt på dette i hele høst, men tanken på å stå opp så tidlig var helt avskrekkende for et B-menneske som meg. Men vet du hva, tanken på å gjøre det er mye verre en faktisk å gjennomføre, det er positivt! Sånn er det jo med alt annet vi grubler på. Så løsningen er, bare gjør det, ikke tenk! Be om hjelp. Det hjelper ikke å lese og lære, du må også gjøre. Ta aktive valg og handlinger, snu vanene dine, endre tankene og velge hvordan du vil ha det. Hvordan du vil leve ditt liv. Det er nemlig opp til deg å skape det.
Dette ble et langt innlegg, men for meg henger dette sammen. Vi blir som vi tenker og lever, det gjelder livsstil, det gjelder omgivelsene og interiøret og det gjelder tankesettet vårt.

Er du nysgjerrig og vil vite mer, du kan bestille gratiskurset mitt som handler om omgivelsene og hvordan de påvirker oss, du finner det på Face book siden Helhet & Harmoni. Ta kontakt for en gratis kartlegging. I en kartlegging finner vi ut hvor du er i dag og hvor du skulle ønske at du var, målet ditt. Det er gapet mellom den du er og den du ønsker å være som er «smerten» i ditt liv! Eller skriv at du er interessert i informasjon om detox kur og næringstilskudd i kommentarfeltet under, så sender jeg det på e-post.

Skap deg en vakker dag, et harmonisk hjem og et lykkelig liv.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale: