De nære relasjoner!

Hva dukker opp i deg når du leser overskriften?

Bildet er tatt av Enrique Meseguer fra Pixabay
Vi har mange nære relasjoner, de fleste i familien, men også venner og kollegaer.
Når vi prater om å jobbe med relasjoner så er det ofte med tanke på kjæresten, barn, søsken og foreldre. Jeg har en eller annen tiltrekning mot ordet relasjoner og har hatt det en tid. Jeg har undret, er det som Coach jeg skal jobbe med relasjoner? Men, jeg er jo ingen par-terapeut.

Så plutselig går det opp for meg at det handler om den viktigste relasjonen av alle. Nemlig relasjonen til oss selv. Som en klient av meg sa. Hadde jeg ikke hatt så dårlig relasjon til meg selv, så kunne ikke lederen min behandlet meg så dårlig!

Du tenker kan hende nå, jeg har passe god relasjon til meg selv, men har opplevd at andre behandler meg dårlig. Forskjellen er, de som klarer å stå opp for seg selv, sette grenser og skille mellom hva som er din og andres utfordring. Kontra de som lar det gå innover seg og tenker, hva er galt med meg?

Det siste kan få store konsekvenser, med lavt selvbildet, stress, utmattelse også videre.
En annen ting er, dersom vi velger å jobbe med egen relasjon så får det ofte positive ringvirkninger når det gjelder både kjæreste, familie, jobb og venner.

Så ja, jeg skal jobbe med relasjoner som Coach, ikke som parterapeut, men med menneskers relasjon til seg selv! Det er det som er nøkkelen til et bedre liv.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Coaching, hva er det egentlig du holder på med?

Ja, det er et godt spørsmål, jeg får det ganske ofte og skal prøve å være litt tydelig på det her. Jeg er først og fremst Coach og støtter mennesker i å skape det livet de ønsker seg.

Det er ofte mennesker som føler de står litt fast i livet.
Mennesker som ikke helt vet hva de vil, kjenner at de er lei av kanskje både jobb og familie. Føler seg litt tappet for energi og fanget av frykt og engstelse.
Det handler om å finne ut hvem du er og hva du vil med livet ditt, for så å aktivt skape det.

I tillegg er jeg interiørkonsulent og lidenskapelig opptatt av omgivelsene, ikke styling, men mer hvordan det føles og hva det gir oss. Ofte har vi for mange ting, rot i hus, rot i sinn. Mange kjenner på det å miste energi når de kommer hjem, det eneste de orker er å finne veien til sofaen og fjernkontrollen. Eller kanskje du ikke tør å sette deg ned, i frykt for ikke å komme deg opp igjen.

Så er det kroppen, som henger sammen med toppen. Din kropp er ditt tempel, akkurat som ditt hus er ditt hjem. Så sliter du med noen kilo for mye og litt lite energi, så hjelper jeg deg gjerne.

Disse tre tingene henger sammen for meg. Hvordan du har det mentalt, hjemme og i kroppen din.

Jeg har skapt meg et liv i frihet som jeg drømte om. Det er mulig for deg å, jeg støtter deg gjerne på veien til å skape et liv du er mere fornøyd med. Det handler om å spille hovedrollen i eget liv! Det handler om å legge en plan for livet sitt, i stede for å bli en del av noen andres plan.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Hvem er jeg?

Jeg har ligget lenket til sengen, bokstavelig talt. Har hatt kink i ryggen. Det ga meg god tid til refleksjoner og innsikter.
Jeg har jobbet mye med hva jeg skal tilby mine kunder, alt fra selvutvikling til online kurs om interiør og hvordan det påvirker oss. Livsstilsendring har også vært en del av prosessen. Alt dette er viktig for meg og har vært en del av meg og min utvikling.

Hvem er jeg er alltid et godt spørsmål for å søke dypere inn i seg selv.
Hvem er jeg er alltid et godt spørsmål for å søke dypere inn i seg selv.
Så slår det meg, hva er det mine kunder søker? Hva er det som holder dem tilbake? Svaret ligger rett foran nesen min slik det ofte gjør. TING, vi har for mange ting, for mye rot, for opphengt i økonomi. Vi har ikke råd. Nei, fordi vi lever helt til randen av hva vi tjener. Eller, kanskje ikke, men vi lytter ikke til egne behov. Hvem er jeg, hva vil jeg, hva har jeg behov for?

Vi virrer oss inn og låser oss i eget liv og livsstil. Løsningen er å rydde opp, kaste, gi bort eller selge det overflødige. Skape rom for noe nytt. «Hvis du eier flere enn fem ting, så eier tingene deg». Antallet kan diskuteres, fem ting er nok for lite for de fleste av oss. Men, ikke tvil om at tingene eier oss. De hindrer oss i å leve det livet vi er ment å leve. Vi finner ikke oss selv på et vis.

Bare søk inn i ditt hjerte, der starter returen til deg selv.
Bare søk inn i ditt hjerte, der starter returen til deg selv.
Nå skal her ryddes, en gang for alle. Det har jeg gjort noen ganger før, men ikke klart å kvitte meg med nok. Da gjelder det å ikke gi seg, men å forsøke en gang til, helt til man lykkes. Jeg har kjent på effekten tidligere og vet at den er der. Frihetsfølelsen ved å vite hva men har og hvor. Etterpå skal jeg tilby det til mine kunder. En rydde inspirasjonsdag der jeg stiller gode spørsmål og vi finner de unike svarene. Finner ut hvorfor ønske om endring er der. Mange har alt de kan ønske seg, men er likevel ikke fornøyd! Hvorfor er det slik?
Jeg vet innerst inne at jeg skal støtte mennesker som føler seg låst i eget liv til å få det bedre med seg selv. Til å skape det livet de ønsker seg!
Nå har jeg endelig forstått sammenhengen med å eie for mange ting og føle seg låst.
Er du klar til å frigi din energi, skape plass til dine drømmer?

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Hvordan ønsker du å leve ditt liv?

Lever du livet ditt slik du ønsker?
Det er et stort spørsmål som ikke er lett å svare på sånn umiddelbart! Eller, det er kan hende det, dersom du tillater deg å drømme deg litt bort. Men, så kommer realisten inn å sier: det lar seg ikke gjøre, eller hvordan skal jeg få råd til dette? Så er det på en eller annen måte lettere å lytte til fornuften, enn følelsene og behovet. Det hele blir så vagt!

Lukk øynene og søk innover!
Lukk øynene og søk innover!
Det er nettopp når vi kjenner etter innerst inne at vi finner det unike, det som er vår sannhet.
Det er du som skaper livet ditt. Det er kun du som kan endre det dersom du ønsker det var annerledes.

Jeg vet dette fordi jeg har gjort det selv. Jeg håpet lenge på at ting skulle bli annerledes, men lite skjedde. Ikke før jeg selv tok nye valg for å skape nye vaner. Spør deg selv hvorfor, hva ønsker du og endre og hvorfor? Da har du rette motivasjon og det er enklere å nå ditt mål.

Hva nytt kan jeg lære?
Hva nytt kan jeg lære?
Min vei har vært via tre områder i livet. Selvutvikling og det er en kontinuerlig jobb. Det blir som å trene, vi må også trene lykke-musklene.

Omgivelsene, det å bli bevisste på hva vi eier. Kun ta vare på det vi trenger og kvitte oss med alt overflødig. Da skjer det noe magisk og det er rom for å skape det miljøet vi ønsker å leve i.

Vi blir hva vi spiser!
Det sies at vi blir hva vi spiser!
Livsstilsendring. Jeg har tidligere trent jamt og trutt og hatt glede av det og fått påfyll av energi. Så hendte det noe, livet skjer, slike det gjør for de fleste av oss. Jeg gikk inn i et negativt mønster med lite energi og overskudd. Med på kjøpet kom flere ekstra kilo. Jeg ønsket lenge å gå ned i vekt. Men, hadde ikke viljen og styrken før jeg plutselig en sommerdag kjente at nå er det nok.

Jeg fant frem min mentale styrke. Gikk for en detox-kur som heter Cellreset og fant mitt hvorfor. Jeg tenkte langsiktige mål foran kortsiktig kos og hadde mitt «hvorfor» med som min motivasjon. Samtidig som energien økte ga jeg slipp på overflødige kilo og fikk på nytt overskudd til å trene. Med bedre kvalitet på nattesøvnen, så klarer jeg nå å stå tidlig opp for å trene før dagen starter. Det er hverdagslykke for å leve et mer komplett liv.

symmetri og harmoni
symmetri og harmoni i interiøret
For meg henger dette sammen, det er en balanse, Helhet & Harmoni. Hvordan vi har det inni oss, tankene våre og hvordan vi handler. Omgivelsene som kan bli veldig kaotisk dersom vi har for mye og lite system. Så til slutt, finne sin måte å leve sunt på. Viktigst av alt er å ta vare på seg selv først, før vi tenker på andres ve og vel!

Kort oppsummert, ta vare på deg selv, både mentalt og fysisk. Bli bevisst på omgivelsene og hvordan de påvirker deg.

Skap deg en vakker dag, et harmonisk hjem og et lykkelig liv!

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Du har alltid et valg!

Min visjon er å hjelpe mennesker og skape det livet de drømmer om, slik at de kan føle seg trygg og på plass i seg selv og i sine omgivelser.

Det kan være vanskelig å se klart.
Det kan være vanskelig å se klart.
Veien ble til da jeg gikk den. Jeg satt fast i tidsklemma, tenkte at jeg ikke hadde noen muligheter og kunne ikke se løsninger. Innerst inne visste jeg, dypt i meg selv var det en stemme som hvisket «du vil, og du kan». Men, jeg visste jo ikke hva jeg ville med livet mitt engang.

Sliten, syk og tappet for energi. Jeg hadde ikke nådd bunnen, det bare føltes slik. Jeg ble henvist til kurs i stressmsestring.

Det var da jeg våknet opp av selvmedlidenheten. Jeg lyttet til stemmen inni meg som sa at jeg skulle finne årsaken og gjøre noe med den. Det var mitt lille, første steg i riktig retning. Fra der til nå, har veien vært både lang og kronglete, jeg har ramlet ned i dumper og følt meg som et offer mange ganger. Bare for å oppdage, jeg har alltid et valg, offerrollen også om ikke bevisst.

Livet er en evig utvikling og veien mot målet kan hende den største lykken av alle.

Skal, skal ikke?
Skal, skal ikke?
Det jeg har lært og vil gi videre er at vi alltid har et valg, til og med når vi ikke ser det! Alle har en hviskende stemme inni seg, vi er bare ikke så flinke å lytte til den. Den stemmen er vår sannhet, å lytte og velge etter den, blir sjelden feil. Leter du etter svar, søk innover.

Jeg har lært at vi ikke finner meningen med livet, men at vi på magisk vis kan skape den selv ved å lytte til den indre stemmen som hvisker.

Det har tatt lang tid å slikke sårene, slitenheten satt dypt og frykten for å bli sliten ennå dypere. Jeg har lært å ta vare på meg selv først, før jeg hjelper andre. Helt imot min natur som er en pleaser, en som alltid har sørget for andres ve og vell først.

Hvit og luftig energi
Hvit og luftig energi med grønne planter som står for vekst.
Det er flere måter å jobbe med egen utvikling på. Den mest skånsomme er miljøet. Alt er energi og vi blir påvirket av omgivelsene, mer en vi aner. De fleste av oss eier alt for mye. Det å kvitte seg med alle overflødige ting er veldig effektfullt, da skaper du rom for noe nytt. For mye ting gir stagnert energi og lite rom for utvikling. Spør deg selv: er dette nyttig, vakkert eller av verdi? Hvis ikke, kvitt deg med det.

Kosthold og trening var neste brikke for et mer komplett og lykkelig liv. Det har vært en gøy prosess fordi det har gitt meg masse energi. Jeg valgte en detox-kur ved navnet cellreset der bivirkningen er vektnedgang. Sammen med noen unike næringstilskudd tettes alle næringshull og det kjennes i hele kroppen og i toppen. Nå er jeg veiviser for andre som vil jobbe med kroppen, toppen og omgivelsene. Det hele balansert i helhet og harmoni.

Du blir hva du spiser!
Du blir hva du spiser!
For meg henger disse tingene sammen. Vi blir hva vi spiser. Rot i hus, rot i sinn. Det du tenker blir hva du sier som blir til det du gjør og til slutt til ditt liv.

Du har et valg, hvordan velger du å leve ditt liv?

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Balanse, Helhet & Harmoni

Helhet & Harmoni, hva legger jeg i det? Jeg har jobbet mye med å finne min visjon og det er mye enklere sagt en gjort. Jeg vil hjelpe mennesker å finne sin drøm, skape det gode liv de drømmer om. Jeg tror at omgivelsene påvirker oss, mye mer en vi aner. Derfor er det viktig å bo i fine omgivelser, omgivelser som du synes er fine og som er funksjonelle, at der er helhet og harmoni. Så på en måte er min visjon Helhet & Harmoni. Balanse er også viktig, vi skal balansere energien vår i flere retninger, først og fremst ta vare på oss selv, ellers har du fint lite å gi! Balanse mellom jobb, familie, venner og fritid. Det er typisk for oss damer å gi til alle andre først, så når det endelig er tid til oss selv, så er vi helt oppbrukte, ikke mer energi å ta av. Kjenner du deg igjen?

Verdier har jeg skrevet litt om før, en av mine viktigste verdier er frihet, det å vite at jeg kan bestemme selv og gjøre det jeg har lyst til. Ro er også viktig for meg. Familien og trygghet er også med på lista sammen med ærlighet. Trygghet er som regel en grunnleggende verdi hos de fleste, men det varierer hvor på listen det står. Har du trygghet øverst, er det antagelig viktig for deg å ha en fast jobb med fast inntekt. Har du derimot frihet øverst slik som meg, passer du ikke så godt i en ni til fire jobb, men fleksibel arbeidstid hjelper. Du blir litt bedre kjent med deg selv ved å finne dine verdier. Ting ramler liksom bare litt på plass.

Fint organisert hylle med esker til oppbevaring. Bildet er lånt av klikk.no
Fint organisert hylle med esker til oppbevaring. Bildet er lånt av klikk.no
Tilbake til omgivelsene, har du tilrettelagt slik at du finner ro hjemme og kan lade batteriene? Hjemme skal være din oase, du skal ikke bare finne roen, men også bli inspirert og finne din kreativitet. Det skal være godt å lande hjemme, kjenner du på en frustrasjon som kommer krypende, da er det på tide å finne ut hva som skaper uroen og gjøre noe med det.
De fleste har for mye ting og ofte har ikke alle tingene en fast plass, det skaper uorden, så her er det bare å brette opp ermene og begynne å rydde, sortere og vurdere. Ta bare vare på det du finner nyttig og synes er vakkert eller av verdi. Alt det andre kan du selge, gi bort eller kaste. Så må alt ha en fast plass, ellers er det ikke så lett å rydde på plass!
Bokser fra IKEA, finnes i flere fine farger. Super å organisere i.
Bokser fra IKEA, finnes i flere fine farger. Super å organisere i.
Ikke bli overveldet, ta det steg for steg. En kommode, et skap og et rom om gangen. Ikke gap over det hele, da mister du bare motet.

Dersom det frister å komme i gang med omgivelsene, kan du bestille gratiskurset mitt her.

https://groeplandhelhetharmoni.simplero.com/page/60481

Nytt hjerterom

Myke gode stoler.
Myke gode stoler for gode sammtaler.
Vi har en liten «Hytte» i hagen, den har jeg i sommer malt og innredet som nytt samtale rom. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, synes det ble riktig så koselig. Nå er det bare noen små detaljer som gjenstår før jeg er klar til å ta imot min første klient hjemmefra. Veggene er malt i Gustaviansk blå. Blått er en kjølig, frisk farge som virker beroligende. Bestemors fillerye kom også til nytte etter flere år på oppbevaring i kjelleren. Det er ikke store rommet, kun fem kvadratmeter, men akkurat passe stort for lun og koselig stemning.
Ta deg tid til å gjøre noe som gjør sjela di glad.
Ta deg tid til å gjøre noe som gjør sjela di glad.
Vi har feriehus på Støa i Loshavn i Farsund kommune. For noen år siden var vi på Lista fyr, der var det en kunstutstilling av to bitte små hytter hvor budskapet var: hvor stor trenger en hytte være for å nyte en kopp kaffe på trappa? Fikk litt assosiasjoner til den utstillingen: hvor stort trenger et «hjerterom» være for å stille gode spørsmål, lytte og gi tilbake sannheten.

Ta kontakt om du er klar til å investere i deg selv.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Ytre orden – indre ro

Hjemmet ditt speiler ditt indre liv.

Rot i hus, rot i sinn eller system i hjemmet, orden i hodet.

På tide med en personlig dugnad både utenpå og inni!

Hvordan ser det ut i klesskapet ditt?

Har du system i papirene dine?

Boden, er den stapp full av ting du ikke trenger?

Kaos? Det er en fare for at livet ditt er like kaotisk som hjemmet ditt! Kaos reflekterer hvordan du har det inni deg. Hjemmet ditt er et bilde av hva som foregår på innsiden av deg.

Når du sorterer tingene dine, så rydder du opp i tankene dine. Motstand mot å kvitte seg med utdaterte ting handler ofte om motstand mot å kvitte seg med gammelt tankemønster.

Det stede du liker minst i hjemmet ditt, reflekterer ofte noe du trenger å jobbe med. Det stedet du trives best handler om et område i livet der du lever i harmoni. Dette er en prosess der du må jobbe med det indre mindsettet ditt parallelt med interiøret.

  • En typisk samler vil kjenne på indre protester mot å kaste noe.
  • Et organisert hjem er et unikt grunnlag for å blomstre personlig.
Tips: Eget skap til sengetøy, praktisk og oversiktlig. Eller lintøyskap om du vil, akkurat som før i tiden.
Tips: Eget skap til sengetøy, praktisk og oversiktlig. Eller lintøy-skap om du vil, akkurat som før i tiden.

Dersom du har brukt mye tid på å rydde tidligere, vil du kanskje tenke: bortkastet tid, det tar ikke lang tid før alt er like kaotisk! Riktig, det er for at du ikke har tatt tak i det mentale samtidig. Kanskje har du ikke klart å kvitte deg med det som er nødvendig på grunn av gamle trossystem.

Hjem som flyter over av ting, skaper frustrasjon og stagnasjon. Det kan føre til at hjemmet tapper oss for energi i stede for å gi hvile og påfyll. Tenk på all den tiden du kan spare på å slippe lete etter ting fordi du vet nøyaktig hvor det ligger. Kaos rundt oss, skaper uro inni oss.

Sett av tid til denne prosessen og du kan forvente store konsekvenser. Dette fordi du skaper rom for nye ting og utvikling. Tar du vare på mye gammelt, så kan det holde deg tilbake i fortiden i stede for å åpne for nye muligheter i fremtiden. Dersom du begynner å rydde i din ytre verden, blir du mer bevisst på dine egne verdier. Hva holder du fast på og hvorfor?

  • Det får en positiv effekt på følelser og tanker.
  • Det kan hjelpe deg videre i livet.

Jo mer du gir slipp på, jo mer nytt gir du plass til! Det sies at man først må skape tomrom for å gi plass til noe nytt. Det er ofte mange følelser knyttet til tingene og veien til å rydde opp kan bli emosjonell og vanskelig!

Vet du ikke hvor du skal begynne? Ikke gap over alt, det kan bli overveldende og resultatet blir ofte at du gir opp. Lag en plan, steg for steg. Etter hvert som du kvitter deg med ting blir det romsligere rundt deg og inni deg. Du kan skape en ramme der det er lett å ha det godt med seg selv. Tenk på følelsen når det nettopp er ryddet og gjort rent i hele huset. Hvordan hadde det vært å ha den følelsen hele tiden, fordi du har kontroll over det du eier?

Trenger du hjelp? Dette er min lidenskap!

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Hvordan velger du å leve livet?

Hvem er jeg og hva vil jeg gjøre ut av livet mitt? Et essensielt spørsmål som vil få helt forskjellig svar avhengig av hvem som reflekterer over det, fordi vi er forskjellige og fordi vi er unike. Men, vi er også like på mange vis, vi kjenner mye på den samme frykten, frykten for å skille oss ut og ikke være en av «normalen». Men hva er normalt og hvem setter normen? Jeg tenker at jo mer vi er oss selv, ekte og autentisk, like unik som vi er ment å være, jo mer normalt vil det bli! Du må ikke tro at du er noe, kan erstattes med, hva er din unik het? hvilke verdier har du og hva vil du gjøre ut av det i livet ditt?

Jeg har kjent på litt motstand i det siste, ikke noe stort og alvorlig, men slik at det har fått meg til å undre over hva det handler om. Ennå vet jeg ikke helt svaret, men i undringen har jeg møtt på refleksjoner som nå ble til dette blogginnlegget.

Lev livet slik du vil ha det.
Du trenger ikke tillatelse fra noen andre for å leve ditt liv slik du vil ha det.

Når begynte det å gå «galt» og hvorfor?

Jeg har tenkt tilbake, ikke på den siste perioden jeg hadde det skikkelig bra, for der er jeg nå og har vært der et par år, men før det. Jeg må syv år tilbake, slutten av en skikkelig god periode i livet mitt. Jeg var hjemme i permisjon i to år, hadde god tid til meg selv og familien. Jeg hadde nesten fullført interiørskolen, min lidenskap! Interiørskolen var altoppslukende, jeg var i flyt. Glemte tid og sted. Jeg hadde det bra.

Har tenkt mye på uttalelser om at interiør er en overfladisk ting som du ikke blir lykkelig av. Dette er jeg ikke enig i, fordi det hele henger sammen og hvordan vi har det rundt oss påvirker oss. Men, jeg tror at du må reflektere over hvorfor og hvordan du vil ha det rundt deg. Hva du vil og hvordan du vil leve livet ditt.

Tilbake til perioden jeg hadde permisjon. Jeg var klar over at jeg hadde det bra og at familien fungerte. Kan huske at jeg tenkte, et år til hadde vært ideelt. Likevel valgte jeg, nesten ubevisst å gå tilbake til jobb, uten å evaluere. Som om noen forventet det og ja, med tre små barn og nytt hus, så sier det seg selv at begge MÅ ut å tjene penger for å betale for gildet. Hadde jeg bare visst at dyre eiendeler på bekostning av fritid ikke er det samme som høy livskvalitet.

Det berømte hamsterhjulet.
Det berømte hamsterhjulet.

For hva skjedde? Jeg hadde en følelse av å løpe i et hamsterhjul, uansett hva jeg gjorde, så kom jeg ikke av flekken. Sett i ettertid, så forsto jeg ikke at jeg hadde et valg. Jeg ble mer og mer sliten og ofte syk, men legen kunne som regel ikke finne at jeg feilet noe. Hvordan kunne hun? Tidsklemma er jo ingen diagnose.

Det å få barn og etter hvert nesten ikke ha tid, eller overskudd til å følge dem opp, ingen god følelse! Ser for meg en nedadgående spiral og på et tidspunkt var det både mørkt og trangt. Nesten klaustrofobisk. Jeg holdt på å klikke på grunn av egen situasjon og så ingen løsning, kun mange unnskyldninger. Tanken på at jeg kom i denne situasjonen fordi vi bor i et hus jeg trodde vi trengte. Det å bruke så mye tid på en jobb for å betale for et hus vi nesten ikke hadde tid til å bruke, fordi vi var på jobb, skole og barnehage det meste av dagen. De fleste kjører jo en bil som ikke er betalt engang for å komme til denne jobben for å kunne betale det hele!

Om jeg kunne valgt om igjen, hva hadde jeg gjort da? Mest sannsynlig valgt et år til i permisjon. Solgt huset og kjøpt et mindre og rimeligere er en tanke jeg har hatt mange ganger og det hadde nok vært en god løsning, men ble heller ikke prioritert.

Alt kommer til deg i det rette øyeblikket. Vær tålmodig og takknemlig.
Alt kommer til deg i det rette øyeblikket. Vær tålmodig og takknemlig.

I utgangspunktet så tror jeg på at ingenting er tilfeldig og det at jeg løp rett ut i tidsklemma med skylappene på, har jo ført meg dit jeg er i dag. Til Coach-utdanningen, til å si opp fast jobb og starte for meg selv. Nå kan jeg hjelpe andre som sitter fast i tidsklemma å finne ut hva de vil for å ta nye gode valg og skape det livet de ønsker seg. Valg som er ekte og i tråd med egne verdier.

Kjenner du deg igjen i noe av det jeg skriver? Kan hende det er nettopp deg jeg er her for! Jeg var og er en typisk hjelper. Nå har jeg heldigvis lært å hjelpe meg selv også, helt nødvendig for å kunne hjelpe andre uten å gå tom for energi.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
For mennesker som ønsker endringer i livet!

Du har svaret inni deg, finn drømmen og følg den. Jeg kan hjelpe deg å finne drømmen din og skape det livet du ønsker deg!

Bak tittelen som andre har gitt deg, hvem er du?
Bak tittelen som andre har gitt deg,         hvem er du?

Jeg tilbyr et unikt selvutviklingsprogram over en periode på tre måneder.

Vi møtes 6 ganger på kontoret, via skype eller telefonen.

Å Finne mulighetene.                                   Først ser vi litt på hvordan du har det og hvordan du skulle ønske det var.  Vi prater om hva som hindrer deg i å skape det livet du ønsker å leve og ser hva du kan gjøre med det.

Vi vil videre ta tak i det som rører seg i deg og er aktuelt. Jeg stiller spørsmål, lytter og gir tilbake din sannhet.

Du vil lære om anerkjennende kommunikasjon, lære å lytte til følelsen og behovet, ikke bare tanker og fornuft.

Du vil lære å stille deg selv de rette spørsmålene og lytte til intuisjonen.

Vi vil prate om nærvær og visualisering.

Til slutt en oppsummering, evaluering og veien videre.

Jeg kan love at dersom du er villig til å endre deg, ta valg som er i ett med den autentiske deg, så vil livet på magisk vis smile til deg!

Er du klar til å ta lederskap i eget liv?

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale: