Hvem er jeg?

Jeg har ligget lenket til sengen, bokstavelig talt. Har hatt kink i ryggen. Det ga meg god tid til refleksjoner og innsikter.
Jeg har jobbet mye med hva jeg skal tilby mine kunder, alt fra selvutvikling til online kurs om interiør og hvordan det påvirker oss. Livsstilsendring har også vært en del av prosessen. Alt dette er viktig for meg og har vært en del av meg og min utvikling.

Hvem er jeg er alltid et godt spørsmål for å søke dypere inn i seg selv.
Hvem er jeg er alltid et godt spørsmål for å søke dypere inn i seg selv.
Så slår det meg, hva er det mine kunder søker? Hva er det som holder dem tilbake? Svaret ligger rett foran nesen min slik det ofte gjør. TING, vi har for mange ting, for mye rot, for opphengt i økonomi. Vi har ikke råd. Nei, fordi vi lever helt til randen av hva vi tjener. Eller, kanskje ikke, men vi lytter ikke til egne behov. Hvem er jeg, hva vil jeg, hva har jeg behov for?

Vi virrer oss inn og låser oss i eget liv og livsstil. Løsningen er å rydde opp, kaste, gi bort eller selge det overflødige. Skape rom for noe nytt. «Hvis du eier flere enn fem ting, så eier tingene deg». Antallet kan diskuteres, fem ting er nok for lite for de fleste av oss. Men, ikke tvil om at tingene eier oss. De hindrer oss i å leve det livet vi er ment å leve. Vi finner ikke oss selv på et vis.

Bare søk inn i ditt hjerte, der starter returen til deg selv.
Bare søk inn i ditt hjerte, der starter returen til deg selv.
Nå skal her ryddes, en gang for alle. Det har jeg gjort noen ganger før, men ikke klart å kvitte meg med nok. Da gjelder det å ikke gi seg, men å forsøke en gang til, helt til man lykkes. Jeg har kjent på effekten tidligere og vet at den er der. Frihetsfølelsen ved å vite hva men har og hvor. Etterpå skal jeg tilby det til mine kunder. En rydde inspirasjonsdag der jeg stiller gode spørsmål og vi finner de unike svarene. Finner ut hvorfor ønske om endring er der. Mange har alt de kan ønske seg, men er likevel ikke fornøyd! Hvorfor er det slik?
Jeg vet innerst inne at jeg skal støtte mennesker som føler seg låst i eget liv til å få det bedre med seg selv. Til å skape det livet de ønsker seg!
Nå har jeg endelig forstått sammenhengen med å eie for mange ting og føle seg låst.
Er du klar til å frigi din energi, skape plass til dine drømmer?

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *