En drøm å gå på jobb!

Hei der, hvis du er ærlig med deg selv, hvordan har du det egentlig i forhold til jobb? På søndagene, gleder du deg til å gå på jobb på mandag? Mange gjør ikke det, jeg har snakket med flere som ikke synes en ny arbeidsuke er det kjekkeste de har foran seg og det gjør noe med oss. Jeg har også kjent på det, uten å kunne sette fingeren på hva det er, fordi man kanskje har kjekke oppgaver, gode kolleger, bra arbeidsforhold og lignende som betyr mye.

Lytt til hjertet ditt.
Lytt til hjertet ditt.

Jeg holder på med selvutvikling, ikke bare ønsker jeg å hjelpe klientene mine å bli sin beste utgave, det å være grunder krever kontinuerlig at du jobber med deg selv. Det jeg har oppdaget er at vi har kjerneverdier, det er den vi er, styrken vår. Mine er blant annet at jeg er rolig og avbalansert. Jeg er en lytter, intuitiv, målrettet og lidenskapelig engasjert når jeg har bestemt meg for noe. Jeg er også uavhengig, har jeg bestemt meg for noe, så går jeg for det, selv om jeg må gå veien alene.

Ta deg tid til å gjøre det som gjør sjelen din glad!
Ta deg tid til å gjøre det som gjør sjelen din glad!

Men, så har vi også noen prinsippverdier, det vi setter pris på og setter høyt i livet vårt. En av mine verdier er frihet og derfor føles det fantastisk å være egen sjef. Det er en av de tingene flest grundere setter høyt, frihet og det betyr nødvendigvis ikke lite jobb, men når du jobber med noe som ligger hjertet ditt nært, vil det ikke føles som du jobber en dag mer i ditt liv. Til motsetning vil nok ikke en som har trygghet øverst på sin liste finne det like fasinerende å drive for seg selv, tvert i mot er det å ha en fast jobb og inntekt det som gjør at dem kan slappe av i seg selv. Men, det er jo ikke mindre viktig å vite hva du liker å holde på med om du er ansatt. Trives man på jobb har man det mye bedre med seg selv, enn om mandag morgen begynner med vegring og stønning for ny uke. Her er hovedpoenget mitt, er dine styrker og verdier i tråd med den jobben du gjør? Hvis ikke kan det ligge der som en gnagende uro og du vil ikke finne fred før du lytter til hjertet ditt!

Hvis du ønsker å vite hvor hjertet ditt er, se hvor tankene går når de vandrer!
Hvis du ønsker å vite hvor hjertet ditt er, se hvor tankene går når de vandrer!

Vet du hva din drømmejobb er? Er det vanskelig å finne ut hva du drømmer om og å følge drømmen, jeg ønsker å hjelpe deg å lytte innover i deg selv for å finne ditt unike svar.

Ha en fantastisk fin og reflekterende dag.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *