Godt nyttår

nyttar-2015
Enkelt og stilrent dekket bord for siste kveld i 2014

 

Nytt år og nye muligheter, 365 dager med blanke ark og fargestifter til. Jeg har bestemt meg for at 2015 skal bli mitt beste år noen sinne. Hva med deg, hva vil du bruke denne unike muligheten til?

Jeg skal begynne å blogge, først og fremst om interiør, men også om livet, hvordan man har det og hvordan man kan velge å ta det. For min del har jeg startet med selvutvikling på høyt plan med coachutdanning som startet høsten 2014 og skal sertifiseres i juni. Drømmen min er på sikt og drive for meg selv, både med interiørrådgiving og coaching. Kanskje trenger nettopp du hjelp til å finne den beste versjonen av deg selv.

For meg henger alt sammen og det gjelder å finne balansen mellom jobb, familie og hjem. Hva representerer hjemmet for deg, hvem er du og hvordan ønsker du å ha det rundt deg? Uansett hva svaret er, et lite steg om gangen fører deg til målet.

Whether you think you can, or you think you can’t —
you’re right.
Henry Ford

Enten du tror du kan eller tror du ikke kan, så har du alltid rett! — Henry Ford

Ett glitrende nytt år ønskes deg, uansett hva du velger å fylle det med…

3 thoughts on “Godt nyttår”

  1. Så god og herlig lesning Gro <3
    Ønsker deg et riktig godt nytt år til deg og familien 😉

    Sender deg mange millioner gode energier til dine nye prosjekter 😉
    Vet du ER og vil bli en fantastisk coach !!! Stor klem <3 <3 <3

  2. Fantastisk flott blogg kjære Gro :D. Du er vakker, klok og dyktig. Jeg vet at din fremtidige jobb som coach vil gi både deg og de som er heldige å finne deg, full uttelling på det å bli mester I sitt eget liv 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *