Hva ønsker du å få til i 2016?

Vi planlegger ofte stort for det nye året og like fort som vi er en uke eller to ut i året, så ryker hele planen, et eller annet kommer i veien. Vi blir invitert på fest med god mat og drikke, dermed røyk slankekuren og den hvite måneden. Kanskje er du festrøyker også, vanskelig tilfelle!

Med blanke ark...hva drømmer du om i 2016? Planlegging er halve jobben.
Med blanke ark…hva drømmer du om i 2016? 

Spørsmålet er hva vil du egentlig? Det vanskeligste av alt å bestemme seg, når du først har bestemt deg, er det ofte forbausende lett. Men hva om den festen kommer og du snur på tankene, det er jo bare en kveld, alt er ikke nødvendigvis ødelagt. Det går an å feste med måte og det går fint å fortsette med alle gode forsetter dagen derpå. Det er bare tankene som må snus for at du skal lykkes, men det er greit å vite hva man virkelig ønsker av endringer før man starter. Det er også et godt delmål å holde ut i minst tre uker og har du klart tre uker, så klarer du jo selvsagt tre nye uker. Det tar minst tre uker å bygge en ny vane. Jo større endringer i livet ditt den nye vanen forårsaker, jo lengre tid tar det. Så derfor, gi forsettet minst tre uker.

En annen god ide er å si høyt hva man skal gjøre, det forplikter på en måte og skal du begynne å trene kan det være lurt å avtale med noen, så bytter man på å dra hverandre over dørstokkmila.

Skal du endre livsstil, så vil det alltid komme sosial settinger som ikke er ideelle. Men skal du endre livsstil, så er det jo hverdagene som teller, dem det er mest av, selv om hele livet er en fest.

Trenger du hjelp, så kan et kurs i selvutvikling være en lur innvestering. Det å prioritere seg selv for å nå dine innerste ønsker og mål er kanskje den beste nyttårsgaven du kan gi deg selv. Et nytt år med 366 nye dager, du får en ekstra i 2016, hva vil du fylle dem med?

Mitt mål for 2016 er å hjelpe så mange som mulig å endre tankesettet sitt, slik at de selv ser hvor unike de er og kan stå stødig i sine valg og skape det livet de ønsker å leve.

Skap et vakkert 2016 og nyt hver time som gjenstår av 2015.

Godt Nytt år.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *