Om meg

Jeg drømte lenge om å bli interiørkonsulent før jeg endelig fulgte drømmen og meldte meg på kurs hos NKI, men da jeg var ferdig, så våget jeg ikke å starte for meg selv. Tanken på å skulle si opp en fast jobb og inntekt, de trygge rammene, ble alt for skummel og jeg lot meg styre av frykten!
Det gikk som det ofte gjør når man ikke lytter til hjertestemmen, kroppen setter nødbremsen på og til slutt har man ikke noe valg. For meg ble løsningen Leadership by Heart og Coach utdanningen. Der fant jeg styrken min, ved å lære å lytte til meg selv og velge det som er sant for meg.
Nå hjelper jeg mennesker som føler de står fast i livet til å komme et steg videre.
Det jeg har oppdaget, er at det kan være krevende å jobbe med seg selv og at ønsket om en endring ofte er større enn viljen for å søke innover etter svar og ta nye valg.
Rot i hus, rot i sinn, har du sikkert hørt før! Plutselig forsto jeg at sammenhengen er mye større og det at jeg er både Coach og interiørkonsulent, ikke er tilfeldig.

Alt er energi og vi påvirkes av omgivelsene, enten vi er bevisst det, eller ikke! Da kan vi jo velge å påvirke det hele i riktig retning for oss selv. Det gjør vi ved å øke bevisstheten, stille oss selv gode spørsmål, reflektere og svare ærlig på dem. Jobbe oss igjennom område for område av interiøret. Slik skaper vi et personlig interiør som speiler hvem som bor i boligen og gjør at boligen blir til et hjem.

Mitt ønske er å hjelpe deg til å skape et hjem som er funksjonelt. Et vakkert sted å lande. Da kan du og familien bo i omgivelser som gir hvile, påfyll og inspirasjon. Slik får du energi til å skape det livet du ønsker å leve og la drømmer gå i oppfyllelse!

Min familie består av meg og min mann, fire barn, et barnebarn og en liten hund måtte til før det hele ble komplett «kaos» 

For meg handler interiør om mer en styling og her kommer funksjonalitet foran estetikk, men kanskje ikke alltid… Det er viktig at det oppleves helhetlig og harmonisk, er funksjonelt, at fargene flyter og det er en rød tråd i interiøret.

Tenker at et hjem skal gjenspeile hvem vi er, det er en plass vi skal lande for å finne ro, inspirasjon og slappe av.                                                                          
Vi bor på Sola i Rogaland. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør og menneskelige relasjoner og hvordan valgene vi tar, eller lar være å ta påvirker oss.
Jeg er ellers rik på livets erfaringer og driver i dag Helhet & Harmoni. Du kan møte meg hjemme hos meg eller deg dersom du bor i nærheten, men det går helt fint via skype eller telefon.

Skap deg en vakker dag, et harmonisk hjem og et lykkelig liv!

Ta gjerne kontakt for en god og utviklende samtale, så kan vi sammen finne ut om dette er noe for deg.

Vet du hva du trener for å få et bedre liv?

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale: