Bo i vakre omgivelser.

De sier at din kropp er ditt tempel – ta godt vare på den. Vel, det er også den plassen du bor! Ditt hjem er like viktig for din blomstring og lykke, som kroppen er for din helse og velvære. Å opprette et bevisst forhold til plassen hvor vi bor er den mest skånsomme måten å forvandle hele livet. Fra utsiden og inn…

Å ta et lite skritt kan gi store ringvirkninger!
Å ta et lite skritt kan gi store ringvirkninger!

Jeg har selv kjent på dette etter å ha gått i gjennom Coach-utdannelsen og nå har begynt å skape det livet jeg ønsker å leve. Selv om mye er på plass i livet mitt, kan jeg fortsatt bli frustrert hjemme og det skyldes rot. Ting som ikke blir lagt på plass, eller enda verre, ikke har en plass. Det hjelper ikke å ta valg fra hjertet å skape ny jobb, når omgivelsene ikke støtter deg. Så hva gjør man, skaper sitt eget problem til levebrød. Jeg har vært der, kjent på kroppen hvordan rot i hus skaper rot i sinn. Og for å være ærlig, det er en prosess jeg fortsatt jobber med. Fordi, det finnes ingen raske løsninger. Her må tiden tas til hjelp, rom for rom, skap etter skap, skuffe etter skuffe. Litt hver dag. Skippertak funker ikke, det blir det samme som jojo slanking! Nei, her må gode system på plass. Behovsanalyse, hvem bor i hjemmet og hva liker hver enkelt å holde på med. Hvilke farger og stil liker man og hva er den daglige praksis og fungerer det?

Roser er fin hverdags-luksus som gir ny frisk energi og symboliserer kjærlighet.
Roser er fin hverdags-luksus som gir ny frisk energi og symboliserer kjærlighet.

Jeg er perfeksjonist, helt sant, men mange som har sett hjemmet mitt, ville tenkt: Nei, det kan ikke stemme. Men, jo, et av tankesettene til en perfeksjonist er ofte, hvis det ikke blir 100 % så kan det bare være, man gir på en måte opp. Det umulige blir umulig, men slik trenger det ikke være og helt ærlig 90 % kontroll føles mye bedre enn totalt kaos. Vi har ofte for mye ting, da er det både vanskelig å sortere og finne plass. Så når er det tid for å kvitte seg med ting du ikke lengre har bruk for eller ikke en gang liker?

«Ikke ha noe i ditt hjem som du ikke vet er nyttig eller synes er vakkert.»   William Morris, kunstner og forfatter.

En av mine smykker. Dette er en kopi av et Marokansk brudeteppe.
Ett av mine interiørsmykker. En kopi av et Marokkansk brud-teppe.

Jeg jobber disse dager med å finne ut hva jeg skal markedsføre for å være unik og autentisk. Når jeg skal sette sammen det jeg er, blir svaret InteriørCoach. Kanskje ikke så vanlig, men tror det kommer, fordi mange ønsker å leve et helhetlig og harmonisk liv. Jeg er og blir lidenskapelig opptatt av interiør, det må man være for å ende opp på interiørskolen hos NKI. Men like viktig som interiør er det jo hvordan vi har det og hvordan vi tar det! Viktigere vil kan hende mange mene. Jeg tenker det er en sammenheng, fordi omgivelsene påvirker oss. Det som er gøy er jo at det mange ganger er enklere å gjøre noe med omgivelsene enn tankesettet og vips, så har du slått to fluer i en smekk. Det er ingen «quikcfix», mer en prosess over tid, akkurat som livet.

Lyst å skape endringer i livet?
Ta kontakt så kan vi samen leke med mulighetene.

Skap en vakker dag, et harmonisk hjem og et lykkelig liv!

Gro Epland.

 

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *