De nære relasjonene.

Drømmer du om en bedre hverdag med mere energi?
Er du ubestemt og virrer urolig rundt og ønsker å finne din retning?
Føler du at du ikke blir hørt eller sitter du fast i et gammelt mønster?
Trenger du et spark bak fordi du ikke tør å gå videre i livet ditt?
Mangler du «passion» og er sjelden eller aldri i flytsonen?

Vær snill med deg selv, du er den aller viktigste relasjonen i ditt liv.
Vær snill med deg selv, du er den aller viktigste relasjonen i ditt liv.

Jeg ønsker å lære deg å bli ansvarlig, uavhengig og å komme i kontakt med din følelsesmessige usikkerhet, så du ikke har behov for å bli kontrollert av andre.
Jeg har vært der, sett på sidemannen og lurt på hva hun mener? Ventet på at noen har tatt et valg før jeg tør å velge og ofte fulgt flokken. Visste du at de få som velger mot flokken ofte har beste løsningen? De har tenkt igjennom og valgt rett fra levra, som vi sier nordpå. Flokken har jo bare hengt seg på en besluttsom og ofte populær eller dominerende person.
Jeg ønsker å hjelpe deg til å bli uavhengig og til å stole på din individuelle sannhet.
Jeg ønsker å hjelpe mennesker med sine relasjoner til andre mennesker. Strever du med vanskelige relasjoner? Mange gjør det og synes livet blir krevende og komplisert og føler seg ofte som et offer i et annet menneskes liv!
Stress er på grunn av at du er "her" , men ønsket å være "der".
Stress er på grunn av at du er «her» , men ønsket å være «der».

Slike relasjoner kan være til mennesker som vi vanskelig kommer unna, som foreldre, søsken, barn, ektefelle, kjæreste, sjefer, kollegaer og andre vi er nære. Svigermor er vel den mest klassiske relasjonen 😉
Den gode nyheten er at du kan gjøre noe med det. Du har et valg! Du velger jo til og med å være et offer, sikkert ikke bevist men ubevisst.
Det er din vei, og din alene. Andre kan gå den med deg, men ingen kan gå den for deg.
Det er din vei, og din alene. Andre kan gå den med deg, men ingen kan gå den for deg.
Ved å lære anerkjennende kommunikasjon, vil du vite hvordan du skal takle slike relasjoner og ikke minst sette grenser. Hva er greit for deg og hva er ikke greit? Hva er ditt behov?
Du lærer å ta gode valg fra hjertet, eller levra og lar fornuften hvile og tankene seile sin egen vei.
Jeg tror at alle de menneskene som står deg nær, i arbeidssituasjoner eller privat, speiler temaer som er sentrale for din egen utvikling.
Jeg kan hjelpe deg til å forstå at det ligger noe bak dine egne vanskelige forhold. Ikke vær et offer, men ta opp utfordringen. Bli klar over hva den går ut på og du har mulighet til å bli fri, om du bare kommuniserer på den rette måten.
En dag  bare bestemte hun seg for å bli lykkeligere, og hun ble det, fordi hun endelig valgte å bare elske og akseptere seg selv.
En dag bare bestemte hun seg for å bli lykkeligere, og hun ble det, fordi hun endelig valgte å bare elske og akseptere seg selv.

Av alt jeg har brukt penger på av nyttige og ikke fullt så nyttige ting, så er det å investere i egen utvikling det beste valget jeg noen gang har tatt. Det å bli bevisst på hvilket behov jeg har og ta hensyn til dem, er ubeskrivelig. Jeg har fått et nytt liv. Det nytter ikke å hjelpe andre hele veien, uten å tenke på seg selv først.

I det travle samfunnet vi har skapt, er det lett å glemme seg selv. Det er ikke rart at så mange går på den berømte veggen. Men vet du hva? Vi har faktisk et valg. Vi må bare stokke litt om på tankegangen først og sortere frem de rette tankene og bort med dem som frustrere oss.

Tankene er ikke deg og du er ikke dine tanker.
Tankene er ikke deg og du er ikke dine tanker.

Jeg kan ta deg med i et unikt selvutviklingsprogram. Her lærer du anerkjennende kommunikasjon og vi transformerer blokkeringer og gamle trossystem, som ikke lengre er til nytte for deg.

Hjertelig hilsen Gro Epland
Sertifisert Leadership by Heart Coach
Kontor hos Bailine Sola, Skvadronveien 1,

Helhet & Harmoni.

Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende samtale:
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *