På badet.

Hvordan vil vi ha det på badet? Nå er det mange valg å ta på hytta som snart står ferdig. En av de er hvordan vi vil ha det på badene og ja, vi skal ha to, to små, en i hver etasje. Eller det vil si, det i første etasje blir bad og vaskerom i ett. Der er mye å velge i og mest vanlig er vel fliser. Jeg sitter å kjenner på at det har jeg ikke lyst på. Vi har vurdert panel, men siden vi har det på resten av hytta så er det jo greit med noe variasjon. Så kom jeg på, tapet, der er det litt å velge i. Jeg tenker ikke på baderoms tapet, men vanlig fibertapet, vi skal ha fliser i dusjen og på gulvene. Jeg har lånt hjem prøver, så nå sitter jeg å vurderer den ene etter den andre 😉
Dette er min favoritt.

Gammeldags romantisk småblomstret tapet fra Borge med små sommerfugler.
Gammeldags romantisk småblomstret tapet fra Borge med små sommerfugler.
Et mer blått uttrykk på det ene badet vil jo skape variasjon og fargen passer godt inn i helheten. Begge diss to gir et litt gammeldags preg.
Hvit og blå med kløvermønster fra Borge.
Hvit og blå med kløvermønster fra Borge.
De som har fulgt meg, husker gjerne at jeg har kjøpt håndklær i deilig bambuskvalitet. Det er forøvrig et godt interiørtips, finn tekstilene du liker først, så er det mye lettere å velge farger etterpå og mye i det store utvalget er jo da eliminert. De neste to er nok mer tidløse.
Dyp sandfarget med trykte små blomster i gull, en i hver rute.
Dyp sandfarget med trykte små blomster i gull, en i hver rute.
Jeg skal jo ha to forskjellige tapeter tror jeg, kan bli litt kjedelig med samme tapet i to rom. Eller kanskje ikke, de vil jo få forskjellig uttrykk med forskjellig tilbehør. Mest sannsynlig, er det nok så vanskelig å velge at det blir to forskjellige. Eller jeg tar samme tapet med forskjellig farge på, et sandfarget og et hvit bad.
Samme tapet som den sandfargede, men i hvitt.
Samme tapet som den sandfargede, men i hvitt, begge fra Gren Appel.

Ha det på badet, så lenge.

Hilsen Gro <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *