Kunst

JAU DET KAN EG GREIE, JAU DET GÅR NOK AN, OM NOKON VIL SEIE DEI TRUR AT EG KAN!

Jeg er lykkelig eier av dette bildet og to til.
Jeg er lykkelig eier av dette bildet og to til.

Jeg har aldri prioritert å bruke penger på kunst og når jeg har sett på bilder, har liksom ingen av dem «snakket» til meg, før nå.
Jeg er en stor beundrer av Bjørg Thorhallsdottir, kunsten hennes og holdningen til livet, for som hun sier:
«Livet mitt er blitt et kunstprosjekt hvor målet er å inspirere mennesker, til å leve det livet som de egentlig drømmer om. Jeg har opplevd flere vanskelige ting og tidligere følt meg som et offer i livet, men på et tidspunkt skjønte jeg at mitt liv var mitt ansvar. Og at det ikke handler om hvordan vi har det, men hvordan vi tar det. Og så skjønte jeg at vi lever parallelle liv, og at vi har så mange av de samme tankene og opplevelsene. I ordet kjærlighet ligger ærlighet – også til en selv.

Jeg skjønte at lykken er et valg, og den er summen av alle valgene jeg har tatt. Jeg kan velge mine tanker, som blir til mine ord, som blir til handlinger og som blir mitt liv. Følelser er universelle, og livene våre er ofte like. Så kanskje kan du kjenne igjen deg selv i bildene mine, og ordene mine.»

Det gjør jeg og finner masse støtte i kunsten hennes, vel verd å titte på.
Vi trenger alle den støtten vi kan få og bli heiet på gjør underverk. Samspillet i studiegruppen til coach-utdanningen har vært alt for meg og jeg er nå klar til å ta imot klienter som coach-student, har du lyst å prøve så er det reduserte priser frem til jeg er sertifisert i juni. Bare å ta kontakt, så avtaler vi tid og pris. Det går fint an å coache via skype om du ikke har mulighet å treffe meg. gro.epland@gmail.com Tlf. 936 945 21

Ha en fin helg, hjertelig hilsen Gro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *