Husets hjerte <3

Da vi bygde huset og skulle velge kjøkken, var barløsning en av de løsningene vi stoppet opp og diskuterte. I en av kjøkkenbutikkene mente de det var «ut» og ikke ble brukt. Vi hadde vel egentlig bestemt oss på forhånd og til og med byttet plass på stue og kjøkken for å få plass til den og et stort spisebord. Dette rommet fungerer som et all rom og er huset mest brukte rom. Er vel ikke helt uten grunn at kjøkkene omtales som husets hjerte. Her sitter jeg med lab toppen og blogger. Ungene sitter ved kjøkkenbenken og spiser frokost og her gjør de leksene etter skolen.
Her tegnes det, perles, males, klippes og limes. Så mye er barløsningen brukt, at de stolene vi kjøpte når huset var nytt, nå, etter åtte år er utslitt, så oppbrukt at de havnet på dynga 😉 De var av den rimelige sorten og har absolutt gitt nytte og verdi for pengene.
Det å finne nye stoler var ikke så enkelt, egentlig så synes jeg ikke der er så mange fine barstoler, men det handler om smak og behag. Så kom jeg over Magis bombo barstoler og det på finn.no til under halv pris av ny pris, så glad, disse skal tåle å brukes dag ut og dag inn. Før hadde vi fire barstoler, nå har hundeburet fått plass under benken og det er kun plass til tre stoler, men akkurat hva vi trenger med tre skolebarn i huset.

Magis bombo barstol
Magis bombo barstol
Jeg har jo sett stolene før, men ikke lest om de og satt meg inn i designet. Det er en italiensk designerstol. Bombo barstol er et designicon som også har vært representert på frimerker i Italia. De har forresten god sittekomfort og kan reguleres i høyden.
Magis er den italienske designmøbel produsenten som har bygget opp sin identitet på å innlemme ledende og innovativ teknologi i masseproduksjon. Magis ble grunnlagt i 1976 i det travle nordøstlige hjørnet av Italia av en nykommer i møbelbransjen, Eugenio Perazza. Magis er i dag et gigantisk internasjonal designlaboratorium som hele tiden setter seg selv på prøve, søker teknologiske utfordringer og ansette er svært opptatt av å utvide sitt interessefelt og skaffe seg nye markeder. Magis griper dagen.
Dette er kan hende for spesielt interesserte, men så er jeg nok over gjennomsnitte opptatt av interiør og design. Synes også det er kjempespennende og lese om gründere som får det til.

Ha en fantastisk fin pinsehelg.
Hjertelig hilsen Gro

1 thoughts on “Husets hjerte <3”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *