Takknemlighet

IMG_1187
Pust inn kjærlighet, pust ut takknemlighet.
Hva er du takknemlig for? Om du ønsker deg noe, kan en lur ting være å se seg rundt, se hva du allerede har, eller har oppnådd og vær takknemlig for det. Dersom du setter pris på det du allerede har, er det lettere å komme i flyt og få til noe mer.FullSizeRender (10)
Jeg skal til Risør i helgen på Leadership by Heart event sammen med de andre coachstudentene og neste års studenter, det blir både kjekt og spennende. Om en måned blir vi i første kull sertifisert.FullSizeRender (9)

Jeg har lært så mye dette året. Før lurte jeg på hva meningen med livet var. Nå vet jeg at det kommer an på hvor i livet du er og at meningen med livet er like bevegelig som alt annet. Er du syk, er meningen å bli frisk. er du student er meningen å lære, noe man for øvrig gjør resten av livet også om man er med i bevegelsen. Har du fått barn er det i seg selv meningsfylt, men også å oppdra barna å forberede dem på å klare seg selv i livet.
Før skjedde på en måte bare ting i livet mitt! Jeg var ikke bevisst til stede og tok valg. Jeg stilte ikke meg selv spørsmålet: Hva vil jeg? Eller om jeg gjorde det, så tok jeg ikke nødvendigvis lederskap i eget liv.
Nå har jeg lært tilstedeværelse og står stødigere i meg selv. En fin øvelse for å være her og nå, er å trekke pusten dypt og puste sakte ut, gjenta tre ganger etter hverandre. Det er ganske vanskelig å være i fortiden, eller fremtiden mens du har fokus på pusten.
IMG_1005
Det ble ikke noe om interiør denne gangen, men for meg henger det som sagt sammen, hvordan du har det rundt deg, påvirker også hvordan du har det med deg selv. Du kan godt reflektere litt over hvordan du har det, still deg selv spørsmålet, og står du fast, kan du jo rydde litt, mye som forløses i en ryddeprosess. Husk, du har alltid ett valg, både hva du vil med livet ditt og hvordan du vil ha det rundt deg.

Ha en super fin kveld og etterhvert helg.
Hjertelig hilsen Gro

2 thoughts on “Takknemlighet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *